Ervaringen


Lees hier wat anderen van mijn coaching vonden en raak gemotiveerd om een afspraak te maken, het gaat je echt alleen maar mooie dingen brengen ;) .. Lees maar!

 

"Ik heb de coaching bij Judith als erg prettig ervaren! Judith is toegewijd en neemt de tijd om het beste in iemand naar boven te halen. Door haar positieve energie en luisterend oor voelde ik me op mijn gemak en gehoord. Ze is open en eerlijk en stelt de juiste vragen om tot nieuwe inzichten te komen. Voor het benodigde duwtje in de rug, raad ik een traject bij Judith zeker aan!" 

Leefstijlcoaching

Manon (28)

"Tijdens de ademsessie, begeleid door Judith, met haar warme en positieve energie, heb ik contact kunnen maken met de rust en stilte in mij. Vooral de verbonden ademhaling was bijzonder vond ik, waar ik met tintelingen wakker geschud werd en vooral liefde voelde! Daarna kon ik de wereld weer in gaan. Kalm en met een lach."

 

Ademsessie in de natuur

Morgan (32)

"Ik heb met een groepje lieve meiden een retraite bij Judith en Jolan gevolgd. Door een afwisseling van beweging, ademhaling, meditatie en diverse oefeningen leerden we ons zelf - en elkaar - heel snel kennen. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat ik binnen 5 minuten zit te praten over mijn onzekerheden. Heel bijzonder! Ik heb bladzijde na bladzijde volgeschreven in mijn notitieboekje met alle inzichten en ideeën en emoties die voorbij kwamen."

Retraite-weekend

Dianne (34)

"Het was een prettige eerste sessie waarbij je me vriendelijk door de opdrachten hebt gecoacht. Voor mezelf weer een achtbaan aan herkenning van punten waar ik tegenaan loop in het leven. Mooi dat je met weinig informatie vanuit mijn adem mijn pijnpunt al een beetje kon lezen."

Eerste online ademcoaching

Niki (30)

Afspraak maken? Klik hier