Leefstijlcoaching


Een gezonde leefstijl is
HÉT nieuwe medicijn!

Een gezonde leefstijl kan er écht voor zorgen dat je geen chronische aandoeningen ontwikkeld, zoals DM Type 2, hart- en vaatziekten en reuma. Je kan van je medicatie af komen als je nu start met het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. En ook als je geen chronische aandoening hebt, maar wel gezonder moet gaan leven, omdat je anders de kans loopt op tal van gezondheidsproblemen... 

Totale gedragsverandering

Er komt veel meer bij kijken om je leefstijl op orde te krijgen dan alleen maar gezond eten en meer bewegen. Een gezonde leefstijl vraagt om een totale gedragsverandering van je ongezonde gewoontes. Dat doe je niet zomaar. Om te investeren in een gezonde leefstijl heb je..

  1. Geduld nodig.
  2. Je hebt kennis nodig over gezonde gewoontes.
  3. Je hebt rust en ruimte nodig om de gezonde gewoontes te kunnen volhouden.
  4. Je hebt ondersteuning nodig van je omgeving
  5. En het allerbelangrijkst een diep vertrouwen in jezelf!

Stap voor stap

Door middel van leefstijlcoaching help ik jou stap voor stap de goede richting op. Alles nemen we hierin mee. Naast gezonde voeding en beweging, moet je ook denken aan slapen, roken, alcohol, stress, ontspanning en je sociale omgeving. Het gaat om het vinden van een juiste balans tussen alle ver-leidingen en af-leidingen van ons leven.

Ik help jou om die gezonde leefstijl vast te houden en ondersteun jou waar nodig is. Dit is geen crash-dieet, dit is geen snelle oplossing om op je streefgewicht te komen, dit is duurzame positieve gedragsverandering waarvan jij je hele leven lang profijt van gaat hebben!


Ik bied leefstijlcoaching aan in mijn praktijk op de Zwaluwenstraat 1 in Amersfoort.
Daarnaast bied ik leefstijlcoaching ook online aan. Beide is dus mogelijk.

Wil je een afspraak maken?
Neem dan contact met mij op.